Seminar iz oblasti Projekt menadžmenta: Aktivistima Mreže mladih dodijeljeni certifikati

U organizaciji Medžlisa Islamske zajednice Zenica i Mreže mladih, u subotu i nedjelju, 1. i 2. juna 2024. godine, u prostorijama Islamskog centra Sultan Ahmed Zenica realizovan je seminar za aktiviste Mreže mladih iz oblasti Projekt menadžmenta. Seminar je vodio trener/konsultat Valdet Peštalić a tokom dvodnevne obuke aktivisti Mreže mladih su usvajali nova znanja i vještine iz navedene oblasti čime su stekli kompetencije koje će omogućiti nove aktivnosti Mreže mladih.

Nakon ugodne i radne atmosfere te korisnih radionica u koje su se učesnici seminara aktivno uključili, na samom završetku drugog dana seminara učesnicima su dodijeljeni certifikati o učešću a sami ciklus obuke će biti kompletiran nakon što u naredne tri sedmice svi učesnici napišu prijedlog jednog projekta koji će ispunjavati elemente kvalitetnog projektnog prijedloga.

Koristimo priliku da se zahvalimo svim učesnicima seminara i čestitamo im na novim kompetencijama koje su stekli, te da uputimo posebnu zahvalnost treneru/konsultantu Valdetu Peštaliću na saradnji.